Onze top 5
mediumchat mediums
lees meer

score Mediumchat.nl:


helderzienden & mediums online
lees meer

score Mediums.nl:


website over paragsnoten
lees meer

score Oprechtemediums.nl:


tarot & mediums online
lees meer

score Mastermedium.nl:


kaartleggen & mediums en helderziend
lees meer

score Astrolijn.com:


Home » Mediumchat.nl

Mediumchat.nl
Hoe werkt het ?

Mediumchat is eenvoudig en intuïtief. In tegenstelling tot de meeste ‘bellijnen’ hebben kun je met de consulenten chatten. Ik was wat sceptisch, maar heb het bijzonder plezierig ervaren! De profielpagina’s van de consulenten bij Mediumchat.nl springen er positief uit. Dit vond ik plezierig. In de chat kun je eenvoudig foto’s uploaden. De consulent kan hiermee goed invoelen op jou of op degene over wie je iets vraagt. In je account van mediumchat vind je elke dag gratis je daghoroscoop. Een leuk extra-tje. Toen we de klantenservice testten reageerde deze bijzonder snel. Wij zijn tevreden. Voor ons een terechte eerste plek voor Mediumchat.nl.

Behandel overzicht

Chat consult, e-mail consult. (geen telefoon. In de toekomst video chat, gaf klantenservice aan)

Bijzonderheden

Altijd eerst een account aanmaken. Daarmee krijg je recht op een gratis kennismakingsconsult van 2:30 minuten. Één consult per persoon.

Kosten

Ideal, bancontact, creditcard
NL v/a €0,67 per min
BE v/a €0,67 per min

Waarom

Wij hebben Mediumchat.nl beordeeld als beste medium-contact website. Belangrijk vinden wij dat Mediumchat.nl als enige in de markt een gratis proefconsult aanbied waarop je kennis kunt maken met de consulent van je keuze.
Dat sommige mensen liever een consulent horen dan mee chatten kunnen we ons voorstellen. Echter de chat werkt bijzonder eenvoudig. Daarnaast heeft Mediumchat.nl zeer concrete plannen om ook videochat beschikbaar te maken.

Privacy disclaimer